ВестникНОМУС
.
Сборникматериалов
конкурса
литературных
обзоров
-2012
644
Caribbeanwomen / V.A.McCormack,M. Dowsett, E. Folkerd et al. // Breast Cancer
Res. – 2009; 11 (3) : R38. –
Эл
.
ресурс
. –
Режимдоступа
-
-
research.com/content/11/3/R38 (
доступ
27.10.2012).
25. Normanno, N. Prognostic Applications of Gene Expression Signatures in
Breast Cancer / Normanno, N. De Luca, A. Carotenuto, P. Lamura, L. Oliva, I.
D'Alessio, A // 2009VOL77; SUPP/1; page(s)2-8.
26. Quinn, G. P. A Pilot Study of Hereditary Breast and Ovarian Knowledge
Among aMultiethnic Group of HispanicWomen with a Personal or Family History
of Cancer / Quinn, G. P. Small, B. J.McIntyre, J. Loi, C. A. Closser, Z. Gwede, C. K.
-GENETIC TESTING AND MOLECULAR BIOMARKERS - 2010 VOL 14;
NUMBER1; page(s)99-106;
27. Popovsky, M. Coping with Multiple Uncertainties: A Jewish Perspective
onGeneticTesting for Breast Cancer andProphylactic Interventions /M. Popovsky //
Journal SocietyofChristianEthics. – 2009 - v. 29;
№
1. –P. 127-152.
28. Sieri, S. Dietary fat and breast cancer risk in the European Prospective
Investigation intoCancer andNutrition / Sieri S,KroghV,Ferrari P,Berrino F,PalaV,
et al.// BreastCancerRes. –
Эл
.
ресурс
. –
Режим
доступа
-
(
доступ
22.10.2012).
29. Simpson E.R. Sex, fat and breast cancer / E.R. Simpson // Gynecol
Endocrinol 2009;25(1):1
30. Verheus, M. Common genetic variation in the IGF-1 gene, serum IGF-I
levels and breast density / Verheus M,McKay JD,Kaaks R,Canzian F,Biessy
C,Johansson M,Grobbee DE,Peeters PH, van Gils CH. // Breast Cancer Res. –
Эл
.
ресурс
. –
Режимдоступа
-
(
доступ
12.09.2012).
ЧерныхК
.
И
.,
студентка
4
курса
444
группымедико
-
профилактическогофакультета
Пищевые волокна
:
современныйвзглядврача
-
гигиениста
Научныйруководитель
:
профессор
,
д
.
м
.
н
.
ТурчаниновД
.
В
.
Резюмеработы
Тема
работы
– «
Пищевые
волокна
:
современный
взгляд
врача
-
гигиениста
».
Цель
работы
–
представить
современные
научно
обоснованные
литературные
данные
о
необходимости
включения
продуктов
,
содержащих
пищевые
волокна
,
в
рацион
человека
.
Приведены
теоретические
аспекты
структуры
,
свойств
и функций
пищевых
волокон
,
в
том
числе
подтвержденных